IndkøbskurvDer er 0 varer i kurven
  Gratis Fragt – Hurtig Levering – Nem Finansiering - Gratis Montering 

  Tid til nye Alufælge?

  Tiden er kommet, til du skal have købt nye alufælge til din bil, og du kan allerede mærke begejstringen, der følger, når bilen skal pyntes med nye kvalitetsfælge.  For lad os være ærlige, der er bare noget særligt ved at få monteret spritnye alufælge, der får bilen til at stå endnu skarpere end før, og det giver en særlig rus, når andre beundrer dit valg af bilens nye fodtøj.  Men har du egentligt styr på de forbehold, der skal tages, når  du køber nye fælge til din bil?
   
  Alufælge er ofte det foretrukne valg om sommeren, da det ikke er nødvendigt at tage forbehold for lave temperaturer, sne og vejsalt. Herudover fås de i utallige flotte designs, der kan gøre enhver bil attraktiv. Dog skal man huske at alufælge,  kræver en del mere vedligeholdelse og rengøring end andre fælgtyper.

  En fordel ved alu-fælge er dog at de formindsker bilens brændstofsforbrug sammenlignet med andre typer fælge– netop pga. den lave vægt. At alu-fælge så oveni købet giver mulighed for at montere bredere dæk, der får bilen til at se endnu flottere ud,og at du får et bedre vejgreb er jo kun en ydereligere bonus.   
   
  Vi tilbyder et stort udvalg af Alufælge i høj kvalitet fra mærker som; Fondmetal, Brock,  RC Design, Rial, DBV m.m. Brug søgefunktionen til venstre på siden, for at finde de fælge, der passer til netop din bil.