IndkøbskurvDer er 0 varer i kurven
  Gratis Fragt – Hurtig Levering – Nem Finansiering - Gratis Montering 

  Helårsdæk hos Fælgbutikken.dk

  Der er både fordele og ulemper ved at anvende helårsdæk uanset vejret derude. Kører du som udgangspunkt mest bykørsel vil helårsdæk være et udmærket valg, særligt hvis ikke du kører mere end 5-10.000 km årligt. En anden fordel er at du slipper for et værkstedsbesøg mellem sæsonerne for at få monteret de korrekte dæk på din bil.

  Et gængs helårsdæk vil ikke være ligeså godt som et vinterdæk i sne og slud, ej heller ligeså godt som et sommerdæk i sommervejr. Det anbefales derfor kun at benytte helårsdæk i lunefuldt vejr, til den bilist som ikke bruger sin bil særlig meget. På veje som ikke er overdækket med sne og is vil de fleste helårsdæk virke lige så godt som de fleste vinterdæk, men da klimaet i Danmark hurtigt kan skifte anbefaler vi at du bruger vinterdæk om vinteren, og sommerdæk om sommeren.

  Flere og flere dæk producenter er begyndt at producere Helårsdæk. Mærker som Vredestein er en af de ældste mest testvindende producenter af helårs dæk.
  Ikke for at nævne blev de nr.1 i sidste dæktest og deres billige mærke Apollo blev faktisk nr.2 foran mærker som Michelin, Goodyear og Conti.


     
   Vredestein                  Apollo                            Continental                     Goodyear  Hos Fælgbutikken.dk har vi et stort udvalg af helårsdæk fra anerkendte producenter. Brug søgefunktionen til venstre på siden for at finde de helårsdæk, der passer til netop din bil.